Vergoeding op basis van een toevoeging

Als rechtszoekende kunt u op sommige rechtsgebieden kosteloos en vrijblijvend uw situatie aan ons voorleggen, dit zijn zaken waarin wij werken op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand door de overheid, mits u daarvoor in aanmerking komt). In dit gesprek zullen wij u direct vertellen wat wij wel of juist niet voor u kunnen betekenen. Zo heeft u meteen helderheid en weet u waar u aan toe bent.

Vergoeding middels uw rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstandsverzekeraars zullen vaak hun eigen advocaten en/of juristen aanbieden. Echter heeft u in Nederland recht op keuze op een vrije advocaat en/of rechtsbijstandsverlener. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan kunt u hierop beroep doen.  Zodra u te maken krijgt met een gerechtelijke of administratieve procedure dan heeft u het recht om uw eigen rechtsbijstandverlener/ procesvertegenwoordiger te kiezen. Indien u kiest om u te laten bijstaan door ons kantoor dan is uw rechtsbijstandsverzekeraar verplicht om namens u deze kosten te vergoeden. Dit betekent in de praktijk dat u volledig kosteloos door ons kantoor zal worden bijgestaan.

Uurtarief en vaste prijs afspraken

Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede en langdurige relatie met onze cliënten. Wij zijn van mening dat het recht toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Per rechtsgebied verschillen de tarieven, dit wordt onderling besproken.  

Scroll naar boven