Mw. mr. M. (Sonya) Taheri

Oprichter en advocaat

Taheri is in 2011 afgestudeerd aan haar Master aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in het bestuursrecht, zowel nationaal als internationaal. Sinds ze afstudeerde met een Master in “Public International and European Law”, heeft ze een brede kennis van zowel internationaal als Europees recht.


Daarna specialiseerde zij zich aanvankelijk op het gebied van Mensenrechten en asielrecht. Zij heeft inmiddels ruim 13 jaar ervaring in haar vakgebied en is gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht in zijn geheel en is daarnaast actief op het gebied van het strafrecht.


Met betrekking tot het vreemdelingenrecht en de bijbehorende procedures is Taheri een zeer geschikte keuze als advocaat aangezien zij meerdere talen spreekt, namelijk Nederlands, Engels en Farsi. Hierdoor kan zij cliënten zonder tolk vaak bijstaan, waardoor miscommunicatie met tolken wordt voorkomen en zaken goed kunnen worden opgelost.


Taheri is geen onbekende in de media. Als specialist vreemdelingenrecht is zij meermaals uitgenodigd om te spreken over actualiteiten in de media.

Mr. Taheri is in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten voor de volgende hoofd- en sub- rechtsgebieden geregistreerd: 

– Vreemdelingenrecht (regulier)

– Asielrecht

– Vreemdelingenbewaring

– Strafrecht (piket)


Op grond van deze registratie is zij elk kalenderjaar verplicht om de benodigde punten te behandelen om te voldoen aan de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten. 

Advocatenkantoor Bostan beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Maryam Hamidi

Juridisch medewerker

Maryam zit in de afrondende fase van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als juridisch medewerker is zij het eerste aanspreekpunt van het kantoor en heeft ze de mogelijkheid om vluchtelingen te helpen bij het aanvragen van verblijfsvergunningen en andere juridische kwesties die ze kunnen tegenkomen. 

 

Maryam is van Afghaanse afkomst en spreekt hierom Farsi/Dari, Engels en Nederlands. Ze begrijpt de uitdagingen waarmee vluchtelingen te maken hebben in een vreemd land. Hierdoor voelt zij een nauwe verbondenheid met onze cliënten.

Wil jij ons team komen versterken? Stuur ons je cv en je motivatiebrief .

Scroll naar boven